Vores tjeneste til dig i Tyskland

Hvis ikke du kan finde dit anliggende her, så tøv ikke med at kontakte os!

Markedsanalyse

Hvor i Tyskland befinder dine kunder sig, hvilken placering er den rigtige for dig og hvilken pris kan du opnå med dit produkt/din ydelse? Markedsanalysen er et vigtigt grundlag for ethvert yderligere skridt på din vej til succes.

Fotolia_119044795_XS.jpg
Virksomhedsetableringer

Vi viser dig forskellene mellem de tyske virksomhedsformer og finder den løsning, som passer bedst til dig, med og uden ansvarsbegrænsning. Skal du bruge en dansktalende notar til etableringen af dit selskab? Sådan en har vi!

Fotolia_78885265_XS (1).jpg
Marketing og distribution

Hvordan kan du bedst muligt markedsføre din ydelse i Tyskland? Må det godt være online-marketing, eller foretrækker du klassiske avisannoncer? Vi drøfter sammen, hvilken løsning, der giver dig de bedste chancer. Vi sætter dig også gerne i forbindelse med handelspartnere.

Fotolia_79509437_XS.jpg
Udarbejdelse af forretningsplan

For din succes i Tyskland anbefaler vi en detaljeret forretningsplan, som også er vigtig for banker, samarbejdspartnere eller investorer. En god planlægning beskytter mod mange problemer og må efter vores opfattelse ikke udelades. Vi udarbejder en relevant forretningsplan for dig efter tysk Standard.

Logo.png
Bank og finansiering

Til dine aktiviteter i Tyskland skal du bruge en bankkonto. Hvad med et bruge en dansk bank i Tyskland? Skal du have dit projekt i Tyskland finansieret? Spørg os, vi kender løsningerne!

Fotolia_101910450_XS.jpg
Økonomisk støtte

Tyskland byder på mange muligheder for økonomisk støtte. Vi undersøger mulighederne og hjælper dig med at ansøge om midlerne. Vi har en certificeret rådgiver for økonomisk støtte (han taler også dansk). Gør brug af mulighederne!

Fotolia_101909165_XS (1).jpg
Adresse

Har du brug for en tysk adresse til din virksomhed? Vi har et kontorhotel lige ved grænsen. Eller søger du efter en forretning, en lagerhal, en produktionshal eller en lejlighed? Intet problem, kontakt os bare.

Fotolia_79882761_XS.jpg
Samarbejde

Søger du efter handelspartnere, handelsagenter, kontakter til grossister eller til grænsemarkedet, som skal distribuere dit produkt eller din ydelse i Tyskland? Vi tilhører et af de største netværker, når det gælder handel og anbefalinger. Få gavn af fordelene!

Fotolia_78885243_XS.jpg
Skat og bogholderi

Vi viser dig, hvad du skal være opmærksom på i dit bogholderi i Tyskland. Vi samarbejder med dansktalende skatterådgivere, som har mange års erfaring med danske virksomheder på det tyske marked. Årsregnskaber og selvangivelser under samme tag*

Fotolia_101910450_XS.jpg
Juridisk rådgivning

Ønsker du at indgå samarbejdsaftaler med tyske handelspartnere eller handelsagenter? Eller vil du beskæftige medarbejdere og har spørgsmål vedrørende de tyske opsigelsesregler? Har du styr på varemærkebeskyttelse og almindelige forretningsbetingelser? Dansktalende advokater i Tyskland er intet problem for os! *

Fotolia_101909165_XS (1).jpg
Tilmeldinger/registrering

Hvor, hvornår og hvordan skal du tilmelde eller registrere dig? Vi hjælper dig og kaster lys over den tyske bureaukratiske jungle. 

Fotolia_101910450_XS.jpg
Hjemmeside/webshop

Har du allerede en dansk webshop og ønsker også at bruge den til det tyske marked? Har du overholdt alle forordninger og standarder? Vi gennemgår din webshop og sikrer den mod tyske formaninger. Vi kan også lave helt nye webshops og hjemmesider (også på dansk!). Gør gerne brug af os...

Fotolia_101909165_XS (1).jpg
Medarbejdersøgning

Er du på udkig efter nye medarbejdere? Hos hvilke jobportaler kan du indrykke en annonce? 

links.jpg
Meget mere...

- Rådgivning vedrørende IT og GDPR

- Messer i Tyskland

- Netværk 

- Medarbejder-coaching

- Energikoncepter

- Vedvarende energi 

- Forsikringer 

- Videoproduktion

- Oversættelser

- ...

Fotolia_101909165_XS (1).jpg

* Wichtig !

Alle Dienstleistungen / Tätigkeiten, die einem besonderen Berufsrecht unterliegen, wie zum Beispiel Steuerberatung und Rechtsberatung, oder das Vermitteln von Versicherungen, oder Finanzierungen, werden durch qualifizierte Partner / Banken / Agenturen ausgeführt, die eine entsprechende Qualifikation und Zertifikate / Genehmigungen besitzen.