LSH-Biotech søge kooperation og salgpartner i TysklandProfil LSH-BIOTECH er en videnbaseret virksomhed, der ejes og ledes af direktør Leif Skødt Hansen, der har mange års erfaring i projektering og udvikling af specialudstyr til industrien, hovedsageligt inden for biogas teknologi.

Vores løsninger bygger derfor på solidt branchekendskab og høj teknisk ekspertise.


Søgning Vi vil gerne udvide vores online salg til Tyskland. Derfor vil vi gerne have viden omkring markedet i Tyskland. Vi søge samarbejdspartner / forhandler det kender det tyske marked og regler. Vi er åben for en konkret dialog og samarbeitsmuligheder.


Vi råder over en unik viden inden for:

Gasfakler - Gaslagre - Gaskølere - Fyldelegener - Bio-knusere


Doserings og fødesystemerSeparering af organisk affald. Vi samarbejder med en række stærkt specialiserede underleverandører og partnere fra hele Europa hvilket sikrer at alle vores løsninger og leverencer lever op til en meget høj standard.

Vi har fokus på driftssikkerhed, holdbarhed og servicering.

Søgning

Det kunne være interessant for os at være i forbindelse med en virksomhed, der i forvejen leverer komponenter/service og løsninger til biogasanlæg – først og fremmest nord for Hamborg, der enten via agentursalg eller i egen regning, sælger videre til anlæg i området. Desuden er der også visse komponenter og ydelser, jeg kunne være interesseret i at tilbyde her i DK. F.eks. serviceopgaver. Der er naturligvis visse virksomheder der i forvejen er representeret her, men det kunne man nok finde ud af. Da jeg ikke kender Jeres virksomhed, er jeg selvfølgelig interesseret i hvordan I skaber værdi og hvordan Jers ydelser afregnes og koster

Gasfakler til biogasanlæg

8300 Odder – Danmark cdr@lsh-biotech.dk +4529603008


16 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

Momsregistrering / indberetningsfrister

Fristen for momsindberetning er den 10. hver måned. Det betyder f.eks.april måned har fristen den 10. mai og mai måned har fristen den 10. juni. Fristen betyder ikke kun at moms blive indberettet in