Filter New ApS søge kooperation og hjælp med onlinesalg og regler i Tyskland

Aktualisiert: 8. März 2020



Profil Filter til ventilationsanlæg Velkommen hos FilterNew. Vi tilbyder et bredt udvalg af filtre til ventilationsanlæg, så du kan få et sundere indeklima. Ved køb af filtre til ventilationsanlæg skal man først og fremmest finde ud af, hvad det er for et ventilationsanlæg, man har. Herefter skal man vælge, hvilken filtertype der passer til. Hos FilterNew tilbyder vi både F7 filtre, M5 filtre, kul filtre og G4 filtre. Vi tilbyder filtre til forskellige ventilationsanlæg; herunder filtre til Nilan ventilationsanlæg, filtre til Genvex ventilationsanlæg, filtre til Dantherm ventilationsanlæg, filtre til Danfoss ventilationsanlæg og mange flere.Filterskift – få et sundere indeklimaEt sundt indeklima er meget vigtigt for vores generelle helbred. Et filter er med til at rense luften, inden luften kommer ind i husstanden, og derfor holder et filter til ventilationsanlæg skadelige partikler ude. F7 filtre er den foretrukne løsning for filtrering af finere partikler i boligventilation, og de filtrerer bl.a. pollenpartikler og andre små partikler fra, så disse ikke kommer ind i husstanden. Hos FilterNew anbefaler vi, at man udskifter F7 filteret 1-2 gange om året.


Søgning Vi vil gerne udvide vores online salg til Tyskland. Derfor vil vi gerne have viden omkring markedet i Tyskland. Vi søge samarbejdspartner / forhandler det kender det tyske marked og regler. Vi er åben for en konkret dialog og samarbeitsmuligheder.


Filter til ventilationsanlæg 4140 Borup – Danmark pmt@filternew.dk +4542921058


11 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

Momsregistrering / indberetningsfrister

Fristen for momsindberetning er den 10. hver måned. Det betyder f.eks.april måned har fristen den 10. mai og mai måned har fristen den 10. juni. Fristen betyder ikke kun at moms blive indberettet in