Netværksmøde

Morgenmad med Jan

Hver onsdag kl.06:30 i Rødekro/Aabenraa

Din ide...

Vores mission...

Du har et produkt eller en serviceydelse og vil nu erobre det tyske eller danske marked? Du er på udkig efter samarbejdspartnere, rådgivning, erfaring, ideer og løsninger? Du vil gerne gøre opmærksom på dig selv og modtage anbefalinger? I netværket, Easy-B2B, finder du en kæmpe pulje af viden og erfaringer fra personer/ erhvervsdrivende, som hjælper hinanden indbyrdes og bakker hinanden op. Netværket mødes hver uge (i Danmark i Aabenraa/Rødekro og Sønderborg og i Tyskland i Flensborg og Husum), hvor der udveksles anbefalinger, ordrer og erfaringer. Det er netop på tværs af landegrænsen, at der opstår utrolig spændende og innovative ideer, løsninger og samarbejdsrelationer.

 

Vi mødes en gang om ugen og da vi arbejder meget praksisorienteret er vi i stand til at tilbyde hurtige og effektive løsninger. Vi er alle selv erhvervsdrivende, som søger nye forbindelser. Vi deler vores viden og erfaring med alle, der har samme værdier som os. Du er velkommen til at teste os og blive overbevist.

Sådan fungerer vores netværk

1. Giv en søgeanmodning

Netværket mødes hver uge for at generere nye kontakter og udveksle forretningsanbefalinger. Ved hvert møde meddeler kollegerne, hvilke kontakter eller hvilken anbefaling de søger.

Forbered dig på at tale om din virksomhed næste gang, vores netværk mødes.

Netværksmedlemmer ønsker at vide, hvordan et link til dig kan generere gensidige fordele. Husk at medbringe visitkort.

2. Find en anbefaling

Så snart netværket har fundet den kontakt, du søger, eller kunne anbefale en af deres kontakter til dit anliggende, bliver der ført en samtale med dig.

Vær forberedt!

Jo mere tydeligt du kan definere dit kundeønske, jo bedre kan netværket blive aktivt på dine vegne.

3. Øg dine muligheder for at få succes

Kontakter og anbefalinger fra dit netværk forberedes og suppleres med nyttige råd og yderligere informationer om specielle behov for derved at øge dine chancer for at hverve nye forretningspartnere eller kunder.

4. Det personlige møde

Takket være netværkets nøje forarbejde kan du meget nemmere tage kontakt til nye partnere eller kunder. Ved hjælp af den forberedte anbefaling fra netværket er den interesserede part åbent indstillet over for dig, fordi vedkommende allerede har hørt om dig og dit produkt eller din serviceydelse.

5. Din pipeline

Når relationerne er etableret, opstår der således med tiden en nærmest uudtømmelig pipeline for dig, som hjælper med at øge din omsætning kontinuerligt.

Fordele

Et team, som har vist sit værd

Et professionelt netværksteam, som bygger på princippet om gensidig støtte. Man hjælper sine teamkolleger med at opnå en større omsætning via kvalificerede anbefalinger.

Eksklusivitet

​​

Distributionshold​

Kvalitative kontakter

Vi fremmer etableringen af personlige relationer og den voksende tillid til hinanden.

Sammenhold og støtte

Netværket mødes hver uge og udvikler stærke forretningsforbindelser, tilbyder hinanden støtte og service og er parat til at dele sin erhvervserfaring og sine ressourcer.

Yderst konkret

Der udveksles anbefalinger og kontakter hver uge.

 

Ordrer og anbefalinger​

Via anbefalinger når du nemmere og hurtigere frem til nye kunder og yderligere omsætning uden cold calling. Din fremgangsmåde kan bedre planlægges og måles.

 

Udvidelse af dit eget netværk​

I dit eget netværk forbedrer du dit image som problemløser, som kender den rette kontaktperson til hvert formål.

Vores kernværdier

1. Ansvarlighed

2. Anerkendelse

3. Positiv indstilling

4. Relationsopbygning

5. Traditioner og Innovation

6. Livslang lærning

7. Altid hjælpsom

Etablering - Tyskland

Skandinavien-Bogen 6

24983 Handewitt / Tyskland

+49 4608 89299-51

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Xing_512
Nyhedbrev
Blive opdateret ! Ny grænseoverskridende søgninger - Nyheder - Salgsagenter - Grossister ....